ADIYAMAN / MERKEZ - Yiğit Ali Çavuş Anadolu Lisesi

May

Nis

Kariyer günleri kapsamında, il merkez jandarma komutanlığından J. Kd. Asb. Çvş Mehmet KOYUNCU tarafından öğrencilerimize Jandarma, MSÜ ve askeriye hakkında bilgilendirme yapıldı.

Nis

Ölüm yıl dönümünde, okulumuz öğretmen ve öğrencileri Şehidimizi ziyaret etti. Din Kültürü Öğretmenimiz Abuzer Atlıhan tarafından şehidimizin kabri başında Yasin-i Şerif okunup,öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından dualar edildi.

Nis

Avukat Sayın Cuma Ali Erkut'a teşekkür ederiz.

Mrt

Gümüşhanede yapılan Erkek Dart Bölge şampiyonasında, Türkiye şampiyonasını averajla kaybeden öğrencilerimizi mücadelelerinden dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okullar arası Futsal müsabakalarında il ikincisi olan Futsal Takımımızı tebirk ediyoruz.

Kas

Kore Cumhuriyetinin insani yardımlar kapsamında sağladığı  finansmanla ilimiz genelinde 4 adet hafif çelik yapı okul, 12 okulumuza su deposu sağlanması ve okullarımıza spor malzemesi yardımı projesi kapsamında ilimize gelen Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Sayın Won Ik Lee okulumuzu ziyaret etti. Sayın Büyükelçi yaptığı konuşmada “ geçmişte olduğu gibi gelecekte de dost ve kardeş ülkeler olarak birbirimizin yanında olacağız” dedi

Ekm

Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz.

100. yılında Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

Ekm

Ağu

İstiklal mücadelemizin taçlandığı Büyük Zafer'imizin yıl dönümünde, Türk Milletinin bağımsızlık ateşini yakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz...

May